Saša Lendero se je vrnila v kraj, ki ji veliko pomeni, razlog za to vas bo res ganil

Saša Lendero se je vrnila v kraj, ki ji veliko pomeni, razlog za to vas bo res ganil (foto: Arhiv) Arhiv
26. 4. 2022

Videti je nadvse zadovoljna, saj je v družbi tistih, ki ji pomenijo največ.

Priljubljena pevka Saša Lendero dobro ve, kdaj je čas za oddih in počitek, še najlepše pa je, če se ji ob tem lahko pridružita njen soprog Miha in hčerka Aria. Tokrat so se vsi skupaj odpravili v Egipt, natančneje v Hurgado, kraj, na karerega jo vežejo lepi spomini.

Svojim sledilcem na Instagramu je razkrila tole: "Pošiljam vam vroč pozdrav, poln sončka! Po sedmih letih smo se ponovno vrnili na kraj, kjer je Aria kot otrok navdušeno vriskala na toboganih. Vsak večer je spala z mokrim zajčkom (plišasta igračka), saj se ni nikoli uspel posušiti. Ves čas je bil namreč z rutko privezan nanjo v bazenih in niti za trenutek se ni ločila od njega. No, zdaj je čisto drugače, saj jo komaj pripravim na tobogane, hehe ;) ... Energija oddiha pa je ista! In mami tudi! (Pobožna želja, Hihi) Na vaše zdravje!"

Saša je ob tem pokazala svoj obraz od blizu in številni so ugotovili, da je iz leta v leto videti boljše! Njena mladostna energija je nesporna, še bolj pa pride do izraza v trenutkih, ko je najbolj sproščena - in to so zagotovo tisti, ki jih preživi s svojimi najdražjimi na družinskih počitnicah, polnih spominov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)