Saša Lendero se vrača na televizijo!

Saša Lendero se vrača na televizijo! (foto: PRIMOž PREDALIč) PRIMOž PREDALIč
Vir: Nova
25. 2. 2019

Saša se je v svoji glasbeni karieri že preizkusila tudi v vlogi TV-voditeljice v resničnostnih šovih Ljubezen na seniku, Ljubezen na deželi in Kmetija: Nov začetek. 

V začetku leta so se pojavile govorice, da naj bi bila izbrana kot voditeljica za novo sezono šova The Biggest Loser Slovenija na Planet TV. Nam je pred časom na naše vprašanje o morebitni vrnitvi pred male zaslone v smehu razkrila, da bo pomlad polna novih projektov, čas pa je pokazal, da so se govorice izkazale za resnične! Pevka nam je že razkrila, kako potekajo televizijske priprave.

“Zelo sem vesela, da lahko končno potrdim tisto, kar ste me spraševali že več tednov – da, vračam se pred televizijske zaslone, tokrat kot voditeljica resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija. Trenutno so moji dnevi popolnoma zapolnjeni in potrebne je kar nekaj organizacije – ki sicer žal ni ravno moja največja odlika – da v dan nekako spravim pogodbene obveznosti, ki jih imam kot avtorica glasbe v tujini, družinska opravila, pripravljanje nove pesmi, poskusna snemanja, fotografiranja, priprave na različne izzive in medijsko predstavljanje nove sezone,” razkrije Saša.

“Biggest loser je format oddaje, ki je še nisem vodila, zato se želim zares dobro pripraviti, saj ob vodenju televizijskih oddaj vsakokrat čutim zelo veliko odgovornost do medija, ki mi je nalogo zaupalo, še bolj pa do tekmovalcev in gledalcev. Izgubljanje kilogramov pred očmi vse Slovenije in soočenje z dejstvom, da si nekje na življenjski poti začel iz nekega razloga iskati uteho v hrani do te mere, da zdaj ogrožaš svoje zdravje, prav gotovo ni lahko. Mislim, da je potrebnega veliko poguma, da to storiš, zato bom za vse naše tekmovalce močno, močno stiskala pesti, da bi bili v izgubi teže čim bolj uspešni in dosegli cilje, ki si jih bodo zadali! Zavedam se, da bo oddaja čustvena in hkrati zelo napeta. Boji, ki jih bodo morali tekmovalci bojevati drug z drugim in predvsem sami s seboj, bodo težki, a upam, da se bodo iz tedna v teden bolj zavedali, koliko zmorejo. Veselim se trenutka, ko jih bom spoznala, in upam, da jim bomo s trenerjema Janom In Natašo v veliko oporo in pomoč.”

Velik izziv

Saša že nestrpno pričakuje, da spozna nove tekmovalce šova, za katere bo od samega začetka stiskala pesti, da izgubijo čim več kilogramov. Pevki vodenje šova The Biggest Loser pomeni poseben voditeljski izziv, saj je oddaja nadvse čustvena, a po drugi strani tudi izredno napeta.

Besedilo: Aljoz Petrovčič // Fotografije: Primož Predalič, osebni arhiv