Saša Lendero upa, da bo tokrat uspešna in da bo njen Miha končno popustil: poglejte si, za kaj gre, presenečeni boste!

Pevka Saša Lendero je s polno mero 
energije in motiviranosti začela nov 
televizijski podvig na komercialni 
televiziji Planet TV. (foto: PLANET TV) PLANET TV
17. 3. 2021

Naša pevka dobro ve, kakšni talenti se skrivajo v njenem partnerju.

To je zdaj razkrila svojim oboževalcem na družbenih omrežjih, saj je objavila posnetek, na katerem Miha Hercog poje in hkrati svoje sledilce prosila za pomoč.

"Zdaj pa jaz prav rabim vašo pomoč! Že 20 let, odkar sva skupaj, Mihca prosim, naj posname kakšno pesem. Ko sem ga prvič slišala peti sem doživela nekaj, kar nikoli prej in tako zelo rada bi, da njegov prelepi glas pride v svet. Ampak on vedno najde tisoč izgovorov, zakaj ne. Tule je pesem, ki sva jo napisala skupaj, zaenkrat še kot nenarejen demo v improvizirani angleščini. Seveda bi jo naredila v slovenskem jeziku. Kaj pravite vi? Kajne, da bi bilo lepo, če bi tale glas lahko kdaj slišali tudi na radiih? Vaše komentarje bom Mihcu prebrala in morda tokrat prepričevanje le uspe! Hvala že v naprej!," je zapisala ponosna Saša.

Njen zapis je skupaj s posnetkom sprožil veliko odzivov, tako na Facebooku kot na Instagramu. Ogromno ljudi se je strinjalo, da ima Miha super glas in so podprli Sašina prizadevanja. Sama je bila zelo ganjena ob odzivih, tako da je oboževalcem še sporočila: "Zlati, zlati, zlati ste!!!! Mu že berem .. Imam občutek, da boste prav vi tisti, ki boste s svojimi prelepimi vzpodbudami le naredili tisto, kar meni ves čas ni uspelo!!!!!" Držimo pesti, da se bo tudi Miha odločil za.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)