Saša Lendero utišala vse tiste, ki so mislili, da je med njo in srčnim izbrancem močno počilo

Saša Lendero utišala vse tiste, ki so mislili, da je med njo in srčnim izbrancem močno počilo (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
24. 2. 2021

Saša Lendero in Miha Hercog sta trenutno del priljubljenega šova Kdo si ti? Zvezde pod masko, kjer pa nista v isti ekipi, kar je še posebej zabavno za gledalce. Miha in Saša se tako v šovu ves čas po malem bodeta in špikata in seveda so mnogi pomislili, da je med njima morda počilo.

"Gledalcem se zdi čudno, da sva v nasprotnih ekipah. Sprašujejo se, kako bosta takšna tekmovalnost in "špikanje" vplivala na najin odnos. Vendar lahko vse potolažim - odlično se zabavava, rada se pohecava na svoj način in takšnih zafrkavanj si nikoli ne zameriva. Tako, da brez skrbi!" je bila za Odkrito.si iskrena glasbenica Saša Lendero, ki je utišala vse tiste, ki mislijo, da v njunem razmerju škriplje.

V šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko nastopata v različnih ekipah in seveda med njima pred kamerami pride tudi do kratkega stika.

Številni so zato pomislili, da med njima nekaj ni v redu, a se zdi, da je vse le del šova, saj se zasebno Saša in Miha razumeta bolje kot kdajkoli prej.