Saša Lendero v tem črnem prozornem krilu na odru pokazala skoraj vse in mnogi so bili ob tem navdušeni

2. 7. 2023
Deli
Saša Lendero v tem črnem prozornem krilu na odru pokazala skoraj vse in mnogi so bili ob tem navdušeni (foto: Dejan Nikolič)
Dejan Nikolič

Pevka Saša Lendero svoje scenske nastope vedno odlično dodela in zdi se, je bilo tudi na njenem nedavnem nastopu tako.

Slovenska pevka Saša Lendero je nedavno na svojem nastopu presenetila občinstvo s svojo izjemno zanimivo modno kombinacijo, ki je pri mnogih prebudila nagajivo domišljijo. Na nastopu je nosila povsem prozorno dolgo krilo, kar je ustvarilo vtis, da so mnogi videli veliko več, kot pa je bilo v resnici videti. Ta avantgardna izbira oblačila je med gledalci vzbudila veliko zanimanja in razprav ter zagotovo pustila močan vtis.

Saša Lendero je znana po svojem izrazito privlačnem stilu ter dodelanih modnih kombinacijah. Tudi to poletje je zasedena s številnimi nastopi, pri čemer se zelo potrudi, da je njena modna kombinacija vedno osupljiva in prefinjena. Vsak nastop ji predstavlja priložnost, da pokaže svojo edinstvenost in smisel za modo, ki pri mnogih zbudi odobravanje.

Njena nedavna izbira črnega krila je bila še ena v nizu modnih zmag. Krilo je izžarevalo eleganco in hkrati zadržano prefinjenost. Njegova črna barva je poudarila Sašino postavo in poudarila zapeljivo silhueto. Sestavljeno je bilo iz lahkega materiala, ki je omogočal gibljivost na odru in ustvarjal igro svetlobe in senc.

Modni stil Saše Lendero je navdihnjen z aktualnimi trendi, vendar ji uspe ohranjati lasten unikaten pečat. Vedno je v koraku s časom in izbere oblačila, ki poudarijo njeno osebnost ter ji omogočajo, da se počuti samozavestno in udobno. Njen pogum pri eksperimentiranju z modo in izbiro provokativnih kosov oblačil ji prinaša odobravanje občinstva ter ji omogoča, da se izrazi na odru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Saša Lendero je umetnica, ki se ne boji izstopati iz povprečja in s svojimi modnimi izbirami pritegne vso pozornost. Njena karizmatična prisotnost na odru je še dodatno okrepljena s skrbno izbrano garderobo, ki je vedno v skladu z dogodkom in vzdušjem. Vsak njen nastop je priložnost, da se oboževalci navdušijo nad njenim glasom in zanimivim modnim slogom.

Preberite še: Tako razkošno je danes domovanje Saše Lendero in mnogi bi si želeli imeti njen čudoviti raj

Morda vas zanima tudi: 

Tina Gorenjak je televizijska in gledališka igralka, po novem tudi pisateljica, sicer pa vsestranska umetnica. Pred kratkim je izdala svoj knjižni prvenec Najti ljubezen, ki temelji na resničnih dogodkih. Bere se kot mešanica stand up komedije in zaupenga pogovora s prijateljico. Gorenjakova obljublja obilo smeha, resničnih pripetljajev in povsem iskreno razmišljanje o ljubezni.

V zadnjih letih se je veliko govorilo o Tinini samskosti, ko je kot ena redkih spregovorila o tem, kako je biti pri njenih letih sama. Več o tem v spodnjem podcastu.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ