Saša Lendero v teh vijoličnih kopalkah sredi jeseni zapeljuje z izklesanim trebuščkom

Saša Lendero v teh vijoličnih kopalkah sredi jeseni zapeljuje z izklesanim trebuščkom (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
19. 10. 2022

Pevka Saša Lendero si je nedavno privoščila vroč oddih, kjer je vsem pokazala, da je po poletju še vedno v izvrstni formi.

Saša Lendero v teh dneh mnogim dela skomine po poletju, saj ga mnogi v teh jesenskih dneh že močno pogrešajo.

Še posebej ob dejstvu, da na vrata trka zima, ne pa poletje, kakor bi si številni želeli, pa čeprav je to poletje po temperaturah podiralo rekorde.

A Saša je ena tistih srečnic, ki si je s pobegom v tople kraje uspela poletje še malo podaljšati in še nekajkrat zaplavati v morju, čeprav pravi, da ni več tako zelo toplo, kot bi si sama morda želela.

Preberite še: Se bo Darja Zgonc sploh še kdaj vrnila na POP TV? Nismo je videli že tedne, povedala je tole!

"Pozdravčke vam pošiljam iz Siam parka na Tenerifu! Aria je navdušena in temperature vode sploh ne opazi, meni pa se pozna, da sem druga generacija in zelooo opazim, da je voda ... khm... res zelo osvežujoča 🥶😉 (beri - ni za strahopetne), hehe
Zrak pa ima okoli 26 stopinj in na soncu je še zelo vroče. Poskusili sva skoraj vse tobogane, plovila, vodne tunele (Aria pa tudi večino sladoledov). Vodna avantura, polna adrenalina je zaključena. Še fotka za spomin (kjer se poskušam čimbolj ravno držat, hihi) in gremooo," je zapisala na svojem Instagarm profilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Preberite še: Po ločitvi Ana Roš spet ljubi, tukaj so prve fotografije in res je postaven!

Mnogi so bili navdušeni predvsem nad njenim čudovitim bikinijem, ki je bila zares zapeljiv, da ne omenjamo njenega izklesanega trebuščka, ki je bil videti zares vrhunsko.

Vsekakor je prava lepotica, ki tudi v zrelih letih še vedno kaže zavidanja vredno formo.