Kaaaj? Saše Lendero take še nismo videli, številne je dodobra presenetila s to spremembo, poglejte samo njeno barvo las!

2. 4. 2024
Deli
Kaaaj? Saše Lendero take še nismo videli, številne je dodobra presenetila s to spremembo, poglejte samo njeno barvo las! (foto: Dejan Nikolič)
Dejan Nikolič

Naša priljubljena pevka je tudi prava modna kameleonka, bi lahko rekli.

Ja, Saša Lendero, svetlolasa lepotica, zna še kako presenetiti. Čeprav smo njenega imidža dodobra vajeni, tu pa tam poskrbi za kakšno presenečenje, ob katerem njeni oboževalci dobesedno ostanejo odprtih ust. No, tokrat je na družbenem omrežju posegla po filterjih, ki so kar precej spremenili njeno podobo.

Saša je ob tem objavila video posnetek, ki je požel veliko zanimanja. Kako tudi ne bi, saj se je prelevila v atraktivno rdečelasko s simpatičnimi pegicami na obrazu! Ob posnetku je zapisala: "Filterji ... prevara, zabava, šala ali nova realnost?" V nadaljevanju je natančno razložila, kaj je hotela povedati.

"Zdaj sem že parkrat zasledila tale ginger filter oziroma filter za oranžne lase. Ženske ugotavljajo, kako zelo jim pristoji, kako so fajn. Dajmo pa malo pomislit in pogledat to, da nam ta filter da poleg oranžnih las tudi perfektno obliko obraza, pegice tam, kjer jih rabimo, trepalnice, ustnice ... Jaz recimo nimam takih ustnic," je bila zelo iskrena Saša.

"Punce, predlagam, da ne pademo na tole foro, ker ne bomo vsega tega dobile zraven, ko se bomo šle pobarvat. Kaj pravite? Drugače pa ne bi bilo slabo," je zaključila Saša. No, njeni sledilci so bili nad njenim videzom navdušeni in številni so ji sporočali, da ji oranžna barva las še kako pristoji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

A je že tako, kot je opozorila Saša. Gre za filter, ki še poskrbi za druge "popravke" in tako je barva las videti idealna. Saša nima take kože, pa tudi ne tako oblikovanih ustnic, tudi barva njene polti je drugačna. Tako da - preden se odločite za drastično spremembo, se le dodobra posvetujte s svojim frizerjem ali frizerko.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ