Saša Lendero: Zamenjala je kariero

Saša Lendero: Zamenjala je kariero (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Nova
27. 3. 2017

Saška Lendero, ki jo poznamo kot pevko, se bo zdaj za nekaj dni prelevila v igralko, saj bo nastopa v humoristični seriji Dragi sosedje, ki jo spremljamo na Planet TV. Pravi, da ima tremo, a da naloga vendarle ni pretežka: igra namreč samo sebe!

Saška Lendero, ki jo poznamo kot pevko, se bo zdaj za nekaj dni prelevila v igralko, saj nastopa v humoristični seriji Dragi sosedje, ki jo spremljamo na Planet TV. Pravi, da ima tremo, a da naloga vendarle ni pretežka: igra namreč samo sebe!

Čeprav se Saška zadnje čase posveča predvsem delu v tujini, saj piše pesmi za tuje izvajalce, je sprejela nov izziv, tokrat igralski.

Ko je dobila vabilo za nastop v seriji Dragi sosedje, ni oklevala: "Tako zelo prijazno vabilo sem dobila, da je bilo nemogoče reči ne. Z Mihom sva sicer te dni v veliki stiski s časom, ker naju priganjajo roki pri najinem delu s tujino. In sva že zdaj vse noči delavna. A vendar, povabilo je bilo tako prijazno in serija mi je res tako všeč, da se mi je zdelo, da bo pa res kul biti gostja v oddaji. In bom pač zaradi izziva, ki mu nisem mogla reči ne, imela malo več podočnjakov ..." pove v smehu.

To sicer ni njen igralski krst, saj je že prej nastopila v oddaji As ti tud not padu in v nadaljevanki Naša mala klinika. Tokrat pa jo je prepričalo tudi to, da igra kar samo sebe.

E. J.