Saša Lendero: Zdaj masira tudi druge!

Vir: Story
25. 9. 2010

Kljub cvetoči glasbeni karieri si je Saša Lendero vedno potihoma želela pomagati ljudem in zdaj so se ji sanje uresničile.

Sašina starša se že zelo dolgo ukvarjata z različnimi oblikami pomoči ob bolečinah in drugih težavah. V letih nenehnega izobraževanja in nabiranja izkušenj sta izdelala izjemno učinkovite metode protibolečinskih tretmajev, ki resnično pomagajo. Poleg tega, da je glas o njunih uspehih kmalu segel prek meje in so začeli k njima po pomoč hoditi tudi iz sosednje Avstrije, Italije in Hrvaške, so ju - predvsem zadnja leta - veliki masažni in terapevtski centri večkrat vprašali, ali bi izobraževala njihove kadre o protibolečinskih tretmajih. Menila sta, da bi takšno celovito izobraževanje trajalo predolgo, poleg tega pa sta si zelo želela, da bi lahko znanje in izkušnje po upokojitvi predala naslednikom, ki bodo z enako predanostjo in ljubeznijo do ljudi nadaljevali njuno delo. In tako naslednico sta našla kar v hčerki Saši, dokončno pa je ideja dozorela pred dobrim letom.

“Sledilo je iskanje dobrih terapevtov, od katerih smo pričakovali predvsem občutek - tistega za delo z ljudmi in tistega v rokah. Naši terapevti morajo znajo gledati s prsti. Veseli smo, da smo po temeljitem in dolgotrajnem iskanju v svoj kolektiv sprejeli terapevte, ki so mojstri svojega poklica,” nam je povedala pevka, ki se ni ustrašila izziva in je pogumno zakorakala v nov posel. Izziva zato, ker si je njen oče z bioterapevtskimi tretmaji v vsem tem času ustvaril dober sloves, njena mama Zala pa se je specializirala na področju protibolečinskih manualnih terapij. “Čeprav je čudovito, če lahko podeduješ takšno količino znanja, dobljenega z izobraževanjem in izkušnjami, pa je hkrati ogromna odgovornost. Upravičiti dediščino dobrega imena je velik in zahteven izziv, a kaže, da nam dobro uspeva,” prizna Saša.

Nova Story že v prodaji

Story