Saša Vujačič in Marija Šarapova: Strasten poljub v javnosti

9. 4. 2010 | Vir: Story
Deli
Zaljubljena na teniškem igrišču

Mariborčan Saša Vujačič, košarkar LA Lakersov, in velika zvezda svetovnega tenisa, lepa Rusinja Marija Šarapova, se ponavadi skrbno skrivata pred fotografskimi objektivi in radovednimi pogledi javnosti. Na teniškem turnirju v Indian Wellsu pa sta presenetila vse, celo najbolj pripravljene fotoreporterje.

Saša in Marija, ki ju druži tudi skupna pravoslavna vera, sta se skupaj pojavila na igrišču za trening, kjer se Šarapova pripravlja za naslednji dvoboj. Lepa športnica se je izkazala tudi za izredno skrbno partnerico, saj je svojega Saška pazljivo namazala s kremo za sončenje, da ga ne bi preveč opeklo močno kalifornijsko sonce.

No, Saša pa je kar malce pozabil na moške manire, saj je morala njegova Marija kar sama nositi težke teniške torbe. Fantu v opravičilo pa lahko povemo, da je bil Vujačič prav zaradi poškodbe desne rame kar nekaj mesecev odsoten s košarkarskih igrišč, tako da ne more biti prav navdušen nad letošnjo sezono. Nošnja torbe bi mu lahko poškodbo le poslabšala. Mariborčan, ki že šesto sezono igra v Los Angelesu, se je sicer sredi februarja vrnil na parket med klubske kolege in počasi le ponovno začenja čutiti svoj odlični met na koš.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik