Saši Lendero je barva ljubezni pisana na kožo, v tej obleki z globokim dekoltejem je resnično zažarela

Pevka Saša Lendero je s polno mero 
energije in motiviranosti začela nov 
televizijski podvig na komercialni 
televiziji Planet TV. (foto: PLANET TV) PLANET TV
28. 4. 2021

Naša pevka in voditeljica je bila praznično razpoložena, kar je pokazala v obleki živo rdeče barve.

Ob včerajšnjem prazniku je Saša Lendero objavila sliko, na kateri jo lahko občudujemo v lepem modnem kosu, ki lepo poudari njen dekolte. Svojim sledilcem je nazdravila s pločevinko piva.

"Lep in vesel praznik vsem! Nazdravljam na nas! Na vse, kar izgubljamo, a čuvamo v srcih - povezanost, vizijo, zaupanje, pogum, prijateljstvo, poštenost, srčnost!
Nazdravljam na to, da bi moj narod spoznal, da se ljudje lahko delijo zgolj in samo glede na čistost srca in namenov. Vse ostalo je čista bedarija!  ... svoboda narodu," je ob koncu svojega zapisa poudarila Saša.

Modnim poznavalkam ni ušlo dejstvo, da so bili Sašini modni dodatki izjemno usklajeni, saj je nosila pas kovinske barve, kovinsko široko zapestnico in vpadljivo verižico s kovinskimi dodatki.

Ni kaj, pevka zna izbrati ujemajoče se kose in je pozorna na vsako podrobnost. Sicer ni napisala, kdaj je nastala ta slika, a občutek imamo, da morda pred časom, ko se je pripravljala na kakšen nastop.

V vsakem primeru: lepo, da se je na tak način spomnila praznika in na vrednote, ki so marsikomu še kako blizu - tudi njej.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)