Saši Lendero se tudi od blizu leta niti malo ne poznajo, le kakšna je njena skrivnost? Samo poglejte jo!

11. 3. 2021
Deli
“Tretja sezona bo združila novo energijo in nov pristop z močnim čustvenim nabojem, zato se zelo veselim tega izziva,” pravi voditeljica Saša. (foto: IGOR ZAPLATIL)
IGOR ZAPLATIL

Priljubljena pevka in ena od članov zvezdniške ekipe v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko res izjemno dobro skriva svoja leta.

Šteje jih namreč 47, a tega nihče ne bi rekel, saj je videti več kot desetletje mlajša. To dokazuje tudi fotografija, ki jo je objavila na svojem Instagram profilu in z njo pobožala srca oboževalcev. Posneta je od blizu, tako da je v prvem planu njen obraz, ki je povsem brez gubic in izjemno mladosten.

Saša je ob sliki zapisala: " Želim vam maksimalno lep četrtek, čeprav smo zakorakali v novih 30 dni "epidemije". Ampak tudi tole bomo še zmogli. Kajne, da bomo?!"

S to mislijo je marsikoga potolažila in mu vlila pogum v teh negotovih časih. Nič čudnega ni, da je tako priljubljena, saj zna iz še tako težavne situacije potegniti nekaj dobrega in pozitivnega.

Zagotovo pa lahko svoj mladostni videz vsaj delno pripiše dobrim genom, a brez zdrave prehrane in redne vadbe tudi ne gre, kar Saša zelo dobro ve.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec