Saška Lendero & Aria: Jutra so bila samo njuna

Vir: Lea
4. 8. 2011

V zasebnih apartmajih tik ob morju na otoku Pag je bil za vse stanovalce letošnji dopust nekaj posebnega. Njihova soseda je bila namreč Saška Lendero z družinico.

Ko so odhajali, so vsi priznali, da so postali njeni oboževalci, saj sta mamica Saška in mala radoživa Aria pridobili simpatije vsakogar, ki ju je videl med preživljanjem trenutkov v dvoje.

Kako 'visoko' sosedo so imeli, nam je sporočil eden od dopustnikov, ki je imel to smolo, da je odšel že tretji dan po Saškinem prihodu.

"Še bolj kot meni je bilo hudo moji petletni hčerkici Taji, ki Saško rada posluša že od malega," nam je zaupal gospod. In da je vsaj malo ublažil žalost 'ta male', kot pravi Taji, je Saško in Ario jutro pred njihovim odhodom domov poslikal. Takrat je mislil, da za družinski spomin, ko pa mu je žena rekla, da so slike čisto profesionalne, nam jih je ponudil za objavo.

Jutra so bila njuna

Prijazni gospod je opisal, kaj vse sta mamica in hčerka tisto jutro, ko ju je slikal, počeli, in iz njegovega pripovedovanja je jasno, da je tudi sam predan očka, saj razume vse igrice in zahteve majhnih otrok ...

Celoten članek si lahko preberete v 32. številki revije Lea, ki je naprodaj od 3. avgusta 2011!