Saška Lendero je za praznike snemala nov videospot

Saška Lendero je za praznike snemala nov videospot (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
19. 1. 2017

Božični in silvestrski čas je za nami, a vzdušje še vedno ostaja, saj smrečice še stojijo, okraski in lučke še vedno krasijo mesta in naše domove. Saška ima zelo rada ta čas v letu, saj je namenjen družini ter našim otrokom.

"Ob koncu leta si vedno poskušam delo načrtovati tako, da sem čim več prosta, da lahko praznične trenutke delim z družino, čeprav je to decembra zaradi množice nastopov in poslovnih obveznosti zelo težko. Aria se zelo veseli okraševanja, pri katerem seveda pomaga nagajati naša psička Candy," pravi Saška, ki je kljub temu morala žrtvovati en prazničen dan, ko je z ekipo TV-oddaje Ujemi sanje posnela spot za prisrčno novoletno pesmico Cincicin, že zvoni. "Izbrali smo tak prostor, kjer vstopiš v čudovit ambient prazničnih lučk, smrečic in tisoče okraskov, ki se svetlikajo in plešejo v soju lučk in svečk," navdušeno pove Saška, ki velikokrat obišče to trgovino, kjer ponujajo prav vse, kar potrebujejo za zadnji dan v letu.

"Snemanje je bilo zabavno, čeprav smo večkrat ponovili zaradi vseh lučk, ki so povzročale preglavice kameri, pa tudi hladno je bilo malce, so pa prijazni lastniki tisti dan trgovino odprli le za nas," pove Saška, ki vsako snemanje, v še tako nemogočih razmerah, profesionalno izpelje, saj je že legenda slovenskega glasbenega in medijskega prostora. "Kamera je moja dobra prijateljica, če stoji za njo še dober snemalec, je rezultat vedno odličen," v smehu pove Saška, ki je pozabila, da je pomembno tudi, kdo stoji pred kamero. To dobro vedo gledalci, ko jo z navdušenjem spremljajo.