Saška Lendero: Konkurenca je ne gane

Vir: Lea
13. 7. 2011

Plavolasa ponosna mamica je te dni s svojo družinico na zasluženem dopustu v Dalmaciji, po vrnitvi pa jo čakajo priprave na resničnostni šov Ljubezen na seniku, v katerem bo Saška kot voditeljica blestela že v začetku letošnje jeseni.

Kar deset let je minilo od tega, ko se je gospodična Lendero nazadnje spogledovala s kamero. Vmes je sicer leta 2008 vodila silvestrski program na nacionalni televiziji, a to zanjo ni predstavljalo tako velikega zalogaja kot zdajšnja vloga, ko jo bomo lahko od jeseni spremljali v resničnostnem šovu Ljubezen na seniku na TV3.

Za vse je dovolj prostora

Jeseni obenem na Pop TV prihaja tudi resničnostni šov Kmetija, ki ga bo vodila Lili Žagar. A Saška zatrjuje, da na konkurenco sploh ne mislijo. “Imeli bomo precej različno publiko oziroma gledalce in dokler vsi dobro delamo, je za vse dovolj prostora! Naša oddaja bo pritegnila ljudi, ki jim ni veliko do tega, da bi gledali, kako se ljudje osmešijo, ponižajo in razgalijo, vseeno pa bi radi pokukali v življenje in predvsem čustvovanje nekoga drugega. Pri nas bomo sledili rojevanju iskric, simpatij, morda celo ljubezni ... in skupaj z gledalci bomo upali na čim bolj srečen konec.”