Saška Lendero: Lepotno kirurginjo ima kar doma!

Vir: Lea
30. 9. 2009

Medtem ko je bilo v glasbi prostega časa premalo, ga je pri materinstvu še toliko manj. A vseeno je pevka Saška Lendero videti vse prej kot utrujena.

Sama pravi, da je večji del utrujenosti ponavadi v glavi in ta zdaj zaradi velikega veselja ob novem bitju kar nekako odpade. Ostane pa seveda tista prava, telesna utrujenost, ki bi jo ena prespana noč lahko v trenutku izbrisala.

“Aria je hkrati moj ‘demulatorček’ in lepotni kirurg. Ne pusti me spati, po drugi strani pa je moje življenje zares napolnila s smehom in radostjo, ki znata človeka polepšati tudi takrat, ko bi iskreno ogledalo najraje pokazalo vse kaj drugega.”

Drugega oktobra bodo vsi bralci revije Story malo Ario lahko prvič ekskluzivno videli na fotografijah. Na vprašanje ali bo Saška po vzoru hollywoodskih zvezdnikov Ario pred drugimi mediji skrivala odgovarja:

“S prvim Arijinim fotografiranjem smo želeli storiti nekaj dobrega za nekoga drugega in vesela sem, da nam je uspelo. V postojnski porodnišnici so zame poskrbeli tako lepo, da je to vseeno le skromna zahvala za to, da so najlepše trenutke v mojem življenju naredili še lepše. Sicer pa se ne počutim prav nič zvezdniško niti ne živim tako. Zato tudi svojega otroka nimam za nekaj posebnega in se z njegovim pojavljanjem v medijih ne bom obremenjevala. ”