Saška Lendero & Miha Hercog: Hčerkica je že doma!

Vir: Lea
24. 6. 2009

16. junij je za priljubljeno pevko Saško Lendero in njenega zaročenca Miho Hercoga najsrečnejši dan v življenju. Ob 1.20 ponoči je na svet prijokala njuna prvorojenka Aria.

Dobra dva in pol kilograma težka in skoraj pol metra velika deklica se je sicer rodila tri tedne prekmalu, a je bilo tako z njo kot z mamico vse v najlepšem redu. Čisto majčkeno zlatenice, ki jo je Aria dobila tretji dan, jima je z mamico sicer podaljšalo bivanje v postojnski porodnišnici, a le za en dan.

Očka se je po svoji princeski pripeljal z velikanskim črnim džipom v soboto dopoldne, a poleg njiju ‘naložil’ še kopico igračk, ki jih je Aria dobila ob rojstvu, in čestitk novopečenima staršema.

Pot do doma na Brezovici je Aria prespančkala, doma pa je mala črnolaska s svojim močnim glaskom očku in mamici že dala vedeti, kdo je po novem šef v hiši. In sploh ne dvomimo, da gre za najbolj priljubljeno šefico na svetu.

Aria Hercog Lendero

Ker je vedeževalka Karin pravilno napovedala, kdaj bosta Saška Lendero in Miha Hecog dobila dojenčka, smo se ob rojstvu njune prvorojenke Arie spet obrnili nanjo, da nam zaupa, kaj se mali princeski v življenju obeta.

“Punčka, ki se je rodila Saši in Mihi, bo predvsem oseba, ki bo stremela k vsemu, kar bo povezano z estetiko. V sebi bo nosila veliko paleto energij, najbolj negativna bo netolerantnost, kar pa se bo pozneje izkazalo kot njen plus. Njeni cilji bodo vedno visoki, kar bo znalo odpreti tudi pot, po kateri bo pozneje prišla do ciljev, ki bi si jih želela.

Težko se bo prilagajala avtoriteti in bo ravno zaradi tega vedno delovala na strani šibkejših. Ni pa odveč napisati, da se je rodila z darom umetnice, kar pa ni nujno petje oziroma glasba v širšem smislu. Kot oseba, rojena s številko 6, bo morala biti nekoliko bolj pazljiva na področju dihal in srčnega centra. Tudi ključna leta v njenem življenju so vezana na isto število, torej gre za 6, 12, 18, 24 in tako naprej.”