Saška Lendero v resničnostnem šovu

Vir: Nova
17. 6. 2013

Saška Lendero se je na televiziji prvič preizkusila v voditeljski vlogi v resničnostnem šovu Ljubezen na seniku, zdaj pa naj bi po informacijah vira prestopila na televizijo Planet TV, na kateri naj bi imela septembra svoj resničnostni šov.

Pevko so prav tako opazili ob vstopu v prostore televizije. Naše informacije smo preverili pri pevki, ki je bila po telefonu zelo skrivnostna in informacij ni želela ne potrditi ne zanikati, je pa zato morda bolj zgovoren njen profil na Facebooku, na katerem je zapisala: "Imam občutek, da bom z vami že v kratkem lahko delila še kakšno dobro novico."

Se bo tako izpolnila želja zaljubljencev Erike in Damijana Smolaka, da se šov Ljubezen na seniku nadaljuje? Erikina in Damijanova zgodba (zaroka, poroka, otrok) je dokaz, da je bil šov zelo uspešen.

"Oddaja Ljubezen na seniku je bila lepa priložnost tako za kmete kot tudi za punce in bi bilo škoda, da se tak šov zaključi s prvo sezono. Oba si želiva nadaljevanje še za mnogo drugih, vendar mislim, da je bilo ključno za oddajo, da je bila posneta v pozitivnem vzdušju, in ne v smislu iskanja negativnosti in pomanjkljivosti sodelujočih," je pred kratkim Erika Smolak povedala v intervjuju, ki si ga lahko v celoti preberete TUKAJ.