Sašo Lendero je ta moški spravil na kolena, tukaj si lahko pogledate tudi video

25. 9. 2023
Deli
Sašo Lendero je ta moški spravil na kolena, tukaj si lahko pogledate tudi video (foto: Dejan Nikolič)
Dejan Nikolič

Pevka Saša Lendero je nedavno doživela posebno doživetje.

Pevka Saša Lendero občasno zapoje tudi na rojstnodnevnih zabavah, kamor jo povabijo kot gostjo presenečenja in tako je bilo nedavno, ko je pela na 60. rojstnem dnevu svojega oboževalca, ki je bil ob takšnem darilu več kot navdušen.

Rosvita Pesek ni skrivala, da je bilo slovo zanjo zelo žalostno

Saša je ob zvokih svoje pesmi Ne grem na kolena začela peti vsem dobro znani napev, a slavljenec takrat še ni vedel, da je pevka čisto blizu njega in da bo zdaj, zdaj prišla izza njegovega hrbta. Seveda je bilo presenečenje še toliko večje, ko jo je videl in ko sta začela oba skupaj peti veliko Sašino uspešnico. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Saša pa je šla ob tem tudi na kolena in čestitala svojemu velikemu oboževalcu, ki je bil ob tem seveda močno ganjen in ni skrival, da se je takšnega darila še kako razveselil, saj kaj takšnega na svoj 60. rojstni dan zares ni pričakoval, zato si bo to praznovanje prav gotovo dobro zapomnil in ga imel v zares lepem spominu.

Saša Lendero je to leto mnoge močno šokirala, ko je v začetku leta sporočila, da se po več kot 20 letih razhaja s svojim Miho Hercogom in mnogi tega dolgo časa niso želeli verjeti. Še več, mnogi so celo mislili, da bosta na koncu le našla skupni jezik in se bosta pobotala.

No, nič od tega se ni zgodilo, sta pa ostala v dobrih odnosih, predvsem zaradi njune hčerke Arie, ki jo oba neskončno obožujeta in ki obema veliko pomeni, Aria je med tednom pri Saši, ob koncih tedna pa rada pride do očeta in z njim preživlja vikende.

Bonus video: Sam Garrett nam je v intervjuju odgovoril na nekaj vprašanj o glasbi, duhovnosti in podal navdihujoče sporočilo tistim, ki trenutno trpijo zaradi naravnih katastrof. 

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan