Sašo Papp: Zaradi Miše ob Madonno

Vir: Nova
2. 10. 2008

Radijski voditelj Sašo Papp si je za 37. rojstni dan zamislil posebno darilo zase in za svoje poslušalce: obisk Madonninega koncerta na Dunaju. A je na koncu izvisel prav on. Seveda zaradi ženske, in to sanjske, Miše Margan.

Akcijo s koncertom je Sašo načrtoval že dlje časa, tik pred odhodom pa je pripravil tekmo z baloni, v katerih so bile skrite vstopnice za koncert. Dogajanje so spremljali novinarji, med katerimi je bila tudi Miša Margan.

“Celoten dan je bil pester, na avtobusu smo res uživali. Sašo nas je razvajal s sladicami in pijačo,” je povedala Miša. Na Dunaju je družba več kot uro čakala na nastop kraljice, a nekateri je pač niso dočakali. “Tik preden je Madonna prišla na oder, mi je postalo slabo.

Povedala sem Sašu, ki me je takoj prijel pod roko, da se ne bi v gneči sesedla. Reševalci so hitro ukrepali in me odpeljali do ambulante.” Sašo je bil ves čas ob Miši in je ni spustil izpred oči. Nesebično se je odrekel koncertu in skrbel za svojo gostjo, ki je takoj prejela infuzijo. “Mislim, da bi se vsak odzval tako in pomagal človeku v stiski,” je povedal moderator. Ko se je skupina vrnila, so Mišo skupaj odnesli do avtobusa in jo varno pripeljali v Slovenijo.

Priporočamo