Sašo Radovič in njegova pravljična poroka na bistriškem gradu

Nekaj čudovitih poročnih slik je nastalo <br />v botaničnem vrtu pri Mariboru. (foto: Kalany Creative) Kalany Creative
Vir: Nova
2. 7. 2019

Pred poletjem sta na začetku junija v poročni zakon zakorakala tudi izklesan športnik, osebni trener in znan štajerski obraz Sašo Radovič ter njegova izbranka Tamara. Mladoporočenca sta svojo zakonsko pot začela s cerkvenim boredom v Mariboru in ga nato še okronala s civilnim v čudovitem ambientu gradu Slovenska Bistrica.

Sašo in Tamara sta se spoznala že prej, a iskrica med njima je vzplamtela pred tremi leti, ko je Tamara po nekaj sporočilih privolila, da gre na prvo kavo. “Odpeljal me je na čudovit izlet in bilo je nepričakovano romantično,” je povedala Tamara.

Par je nato preživljal skupne trenutke na popotovanjih in dogodivščine so se vrstile, vse dokler ni Sašo na enem od letališč pokleknil pred svojo izbranko in jo zasnubil. “Seveda sva se šalila, kako bi bilo, če bi se zaročila, in moja želja je bila, da moški to naredi tako, kot je treba. Na kolenih,” se je pošalila Tamara.

“Ko je Sašo sredi letališča res padel na kolena, sem bila v šoku.” In takrat se je začelo. Priprave na njun srečni dan so trajale skoraj slabo leto dni. “Najprej smo morali rezervirati datum, nato je sledilo iskanje prostora in tukaj nama je Devana (iz restavracije in kavarne Nana, o. p.) predlagala čudovit ambient bistriškega gradu. Potem je sledilo dogovarjanje za vse, kar se potrebuje. Od ambientalne ureditve in ozvočenja (za katero je poskrbel Soundbiro), potem priprave pogostitve, hrane in pijače, za kar so poskrbeli pri Nani coffe & bistro, dekoracije, cvetlic iz cvetličarne Mak, vabil in seveda tudi poročnih oblek. Tukaj nama je pomagal modni oblikovalec David Hojnik (DH Fashion), ki je po Tamarini zamisli in skici sešil njeno poročno obleko iz dveh delov. Za obred je imela dolgo obleko z vlečko, ki se je nato odstranila, iz tega pa je nastala krajša poročna obleka. Poskrbel pa je tudi za mojo,” je povedal Sašo.

Sredi bistriškega gradu, na njihovem dvorišču je tako potekala čudovita romantična poroka, kjer ni manjkalo dobre zabave. Nekoliko nepričakovano so sicer nebo prekrili črni oblaki in nekaj kapelj dežja je z grajskega dvorišča preneslo zabavo v notranje prostore. “Najprej smo bili vsi nekoliko žalostni zaradi dežja, ampak nato se je izkazalo, da je bila zabava notri še veliko boljša. V notranjih prostorih smo imeli pripravljeni sobi za kralja in kraljico in vmesni prostor je služil za zabavo,” je še povedala Tamara.

Besedilo: Mihaela Margan Kocbek // Foto: KALANY CREATIVE

Priporočamo