Sašo Radovič: "Večkrat mi pripišejo kakšno ljubezensko afero"

Vir: Story
25. 4. 2013

Osebni trener Sašo Radovič se je zaradi prijateljevanja z Vesno Janković kar nenadoma znašel v središču pozornosti slovenskih medijev.

Čeprav je priznal, da sta zelo dobra prijatelja, ki se poznata že več kot 20 let, ju medijski pritiski ne ovirajo, da ne bi sproščeno poklepetala in se podružila.

Kot osebni trener je Sašo še zlasti na udaru pri ženskah. "Še preden sem se aktivno posvetil profesionalnemu športu, sem delal v gradbeni stroki, ki pa, kot vsi vemo, v zadnjem času zaradi gospodarske krize precej peša. Pod svoje okrilje sem prevzel številna imena.

Med njimi so mične Diamantke, nekdanja miss Alpe Adria Polona Golob, vedeževalka Karin, modna oblikovalka Suzana Rengeo, Domen Kumer, fotograf Tibor Golob, frizerski mojster Kristjan Skamljič in drugi."

Ker je Sašo že nekaj časa samski, so se pojavila številna namigovanja o ljubezenskih aferah. Zadnja, ki je odjeknila, je tudi ta, da naj bi celo Vesna razdrla njegov zakon. A Sašo se ob vsem tem le nasmehne.

"Od lanskega junija živim sam in nekaj mesecev sem tudi uradno ločen, čeprav se govori, da je za to kriva Vesna. Kar pa sploh ne drži! Pred Vesno pa je bila krivec za afero nekdanja miss Slovenije Tina Petelin."

Kdo od znanih Slovencev je z njegovo pomočjo izgubil kar 12 kilogramov preberite v novi številki revije Story, za katero je Sašo spregovoril tudi o svoji družini.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 18/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 18/2013

Story Story 18/2013, od 24. 04. 2013