Sašo Stare se vrača kot voditelj oddaje Mali šef Slovenije

Sašo Stare se vrača kot voditelj oddaje Mali šef Slovenije (foto: POP TV) POP TV
7. 10. 2019

Na televiziji so vedno popularni kuharski šovi. Če imamo na eni strani 'za odrasle' MasterChef, imamo na drugi strani zabaven kuharski šov Mali šef Slovenije, v katerem tekmujejo osnovnošolci.

In glede na to, da je za nami uspešna prva sezona, pred vrati že čakajo mladi mojstri. Male kuharske dvojice znova čaka velika priložnost – svoji šoli bodo lahko prikuhali denarno podporo, sebi pa naziv Mali šef Slovenije! 

In kako sta si vse skupaj zapomnila zmagovalca prve sezone, Žak in Lan Verko? "Mali šef je nepozabna izkušnja, ki se je bova spominjala vse življenje. Naučila sva se veliko in še bolj vzljubila kuhanje. Zmaga nama je prinesla veliko prepoznavnost v Sloveniji. Ta oddaja je velika odskočna deska v svet kulinarike, to velja predvsem za Lana, ki letos veselo obiskuje 1. letnik srednje gostinske šole v Mariboru.​ Sošolci so bili najinega sodelovanja v oddaji zelo veseli, privoščili so nama zmago in se z nama veselili. Bili so ponosni, da so najini sošolci. Zaenkrat so s prisluženo denarno podporo na šoli preuredili gospodinjsko učilnico z nakupom novih gospodinjskih aparatov, čakajo pa še na zunanja igrala," sta nam zaupala zmagovalca.