Sašo Đukić: Rajko Hrvatič krivec za njegovo napredovanje

6. 10. 2011 | Vir: Lea
Deli

V reviji Nova je bil tik pred poroko leta poslovneža Rajka Hrvatiča ter njegove lepotičke Daše Podržaj objavljen članek, ki jo je malce zagodel.

Nova je namreč ekskluzivno razkrila enega od povezovalcev poročne pravljice na Gradu Mokrice. Vse lepo in prav, če Saša Đukića ne bi poimenovali kreativni direktor. Slednji namreč na Radiu Ena opravlja delo producenta. No, vsaj do izida članka v reviji Nova je to počel. Po tem je ekipa Radia 1 na čelu z voditelji Denisom Avdićem, Ivjano Banić, Gregorjem Bolčino in Boštjanom Romihom stopila do šefov (‘ta pravega’ direktorja Andreja Voduška in lastnika Lea Oblaka) ter ju prosila za čisto pravo napredovanje Saše Đukića.

Oba šefa sta bila nad idejo navdušena. Ekipa je tako naročila torto, na kateri je bil zapisan Sašev novi naziv. Programski direktor Andrej Vodušek na slavnostni slovesnosti ni pozabil dodati, da pridejo z novim nazivom tudi nove delovne obveznosti. Delo ob koncih tedna Đukiću tako ne bo ušlo, ko bo čistilka na dopustu, pa bo moral prevzeti njeno delo. Pozabili pa niso dodati niti podatka, da plača seveda ostaja enaka!