Savina Atai ima zlomljeno srce, ta velika izguba jo je močno prizadela

Savina Atai ima zlomljeno srce, ta velika izguba jo je močno prizadela (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
30. 11. 2020

Prehranska strokovnjakinja in duhovna učiteljica Savina Atai je žalostno sporočila, da je v 93. letu starosti izgubila svojo ljubo babico Mici.

"Moja samosvoja Mama Mici, danes si postala Angel. Na bivši praznik. Hvala, da si nam dala čas, da se poslovimo, da si se proti vsem verjetnostim borila v bolnici in čudežno odšla iz nje, da te je lahko oči lahko objel, da ti je lahko povedal, kako te imamo radi in koliko nas je pošiljalo zdravilne misli ljubezni v tvojo smer. Naša trmasta 93- letnica.
Na moj 40. rojstni dan si bila še toliko pri moči, da si tako kot vsako leto, vzela 50 evrov, ter jih dala očiju zame. Oči jih vedno da stran od drugih dinarčkov, tudi jaz, ko jih dobim, sveti so mi - ter si grem točno s temi kupit nekaj, kar me potem za vedno spominja nate," je zapisala na svojem Instagram profilu in dodala.

"Očiju si rekla, naj se imamo fajn in uživamo - tudi ko te ne bo in da naj poskrbi, da je ves čas z mano v stiku, ne glede na to, da sem na drugem koncu sveta. Za svoj pogreb si želiš imeti oblečeno vijolično bluzo. Zagotovo si bila ena najbolj nenavadnih babic, kar jih je - točno takšno sem te rabila," je še dodala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAVINA ATAI (@savinaatai)

Priporočamo