Savina Atai in globoko zasidran strah pred letenjem

Savina Atai (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Story
12. 4. 2013

Savina Atai, mednarodna mojstrica joge obraza, pisateljica in nutricionistka, je marca zapustila mrzlo Slovenijo in zasneženo pokrajino zamenjala za sonce in idilo na grškem otoku Kreta.

Vajena potovanj se je po 12 urah in številnih letalih ter čakanju na letališčih končno vrnila domov, v objem svojega dragega Giorgosa.

Savina se na letalih počuti kot doma, čeprav se je še pred kratkim bojevala z globoko zasidranim strahom pred letenjem, ki ga je povzročila slaba izkušnja na enem izmed poletov. Zaradi tega si kar dolgih pet let ni upala sesti na letalo, ko pa se je s svojim strahom soočila, so se predsodki razblinili kot milni mehurček.

Soočanje s strahovi je tudi pomemben del potovanja do svoje popolnosti, in Savina k temu spodbuja tudi v akciji 100 dni za popolno žensko, v katero je vključenih že 22 tisoč žensk. Svoje 'popolne' ženske pa  podpira tudi vse več 'popolnih' moških in tudi Savinin postavni Grk Giorgos že od prvega dne sodeluje v akciji svoje ljube.

"V prvi polovici akcije je izgubil že pet kilogramov, njegova luskavica, s katero se je neuspešno bojeval vrsto let, pa je popolnoma izginila, in po več kot 20 letih je nehal piti kavo," se nam je pohvalila Savina, ki jo je na svojem zelenem otoku kot princesko gostil in razvajal teden dni.

Kaj vse sta počela in kako poteka življenje na idiličnem otoku preberite v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 16/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 16/2013

Story Story 16/2013, od 10. 04. 2013