Savina Atai in Zvezdana Mlakar: Velik uspeh na spletu

Savina Atai in Zvezdana Mlakar: Velik uspeh na spletu (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
18. 9. 2016

Pred dnevi se je pogovor številnih žensk najverjetneje začel pri video posnetku, ki sta ga v živo s Krete predvajali Savina Atai in Zvezdana Mlakar.

Njun posnetek, v katerem sta se lotili takšnih in drugačnih ženskih tem si je tako ogledalo več kot 30 tisoč žensk, tudi njiju pa se je dotaknil izjemen odziv.

"Taka izjemna, ganljiva energija se je čutila, ko nas je bilo toliko žensk naenkrat skupaj. Taka podpora. Bile smo kot zdravilne elektrarne, ena za drugo, same zase. Tudi v tujini, pri svetovno znanih učiteljih, se naenkrat ob takih virtualnih druženjih ne zbere tako rekordno število ljudi. To je samo še en dokaz več, kako krasne smo Slovenke. Kako močne in polne ljubezni. Z Zvezdano nama je v čast, da sva lahko del te srčne skupnosti, da sva lahko tisti, ki sva nas vse povabili v ta krog. A ustvarili smo ga vsi skupaj, vsi prisotni," nam je povedala Savina in dodala, da se z Zvezdano dopolnjujeta. "Skupaj imava večji razgled nad sporočili, ki nam jih življenjske (pre)izkušnje prinašajo," je dodala Savina in povedala, da nameravata podobna srečanja v kratkem tudi ponoviti.

V videu odprli nekatere tabuje

Na prvem posnetku v živo, v katerem sta Zvezdana in Savina tudi zaplesali, sta rdečo nit spletli okrog ženskih tem in ljubezni do sebe. Spregovorili sta o menstruaciji, o svojih izkušnjah, dobrih točkah ter tistih, ki jih raje skrijeta pod kakšno plastjo oblačila, o tem, kaj sta v zadnjih dneh doživeli in odkrili drug o drugi ter sami o sebi. Po množičnem uspehu prvega posnetka sta se dekleti 'oddajo v živo' odločili ponoviti na zadnji dan Zvezdaninega oddiha na Kreti, ko se jima je med pogovorom pridružil tudi Savinin partner Giorgos, ki ju je v času Zvezdaninega obiska razvajal s prvovrstno kretsko hrano.

Ni prvi obisk letos ...

Sicer pa je Savino letos na Kreti že obiskalo kar nekaj žensk, med njimi tudi Vesna Milek. Prav tako kot Zvezdana je bila tudi ona očarana nad kuharskimi mojstrovinami Savininega Giorgosa in nad tamkajšnjo pokrajino. Kot je povedala v preteklosti, je Savina namreč odprla svoja vrata vsem tistim, ki potrebujejo čas zase.

Priporočamo