Savina Atai na gala dogodek pripeljala Izo Login!

10. 5. 2017 | Vir: Lady
Deli
Savina Atai na gala dogodek pripeljala Izo Login! (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Predzadnjo nedeljo v aprilu je dvorana Gospodarskega razstavišča pokala po šivih. Ne, tokrat ni bil razlog kakšen veliki koncert slavnega izvajalca, temveč dogodek Gala zlata ženska, ki sta ga pripravili Savina Atai in Zvezdana Mlakar. Kot smo lahko opazili, se je v dvorani kar trlo žensk, oblečenih v slavnostna oblačila in obutih v vrtoglavo visoke petke. To je bil njihov dan, kot je poudarila Savina, ki si je med premorom vzela čas tudi za našo revijo in nam med drugim zaupala, kako ji je uspelo na oder zvabiti najbogatejšo in izjemno zasedeno Slovenko Izo Login.

Savina je že več tednov pred gala dogodkom oboževalkam in sledilkam na svoji spletni strani sporočila, da si bodo na ekskluzivnem gala dogodku lahko napolnile in povečale svojo zakladnico moči, sijaja, manifestacije, zdravja, užitka, obilja, podpore, zaupanja vase, ljubezni do sebe ter vrednosti. In res je bilo tako.

V nedeljo, 24. aprila, je z ženskami delila nekaj njej zelo dragocenih ljudi, do katerih ni niti približno lahko priti, kaj šele, da bi bili vsi na kupu. Skupaj so predali in v praksi izurili najbolj učinkovite tehnike, orodja, meditacije, skrivnosti in vpoglede, s katerimi bodo ženske naredile velik preboj v povečano različico sebe.

To je bil dan, ko so praznovale sebe, se postavile na prvo mesto in začutile svojo veličino ter se za vedno zlile z njo. "Prav čutim čarobnost. Dvorana je čisto polna, na žalost je zmanjkalo vstopnic. Želim si, da bi vsak, ki bi si to želel, lahko bil tukaj. Mamam samohranilkam smo omogočili, da so lahko prišle brezplačno, saj smo podarili 100 vstopnic. To se mi zdi blagoslov, da smo lahko skupaj in se učimo delati stvari, ki so v resnici tako naravne. To nam je povedala tudi Iza Login. In ne moremo reči, da ne deluje ... če pri kom deluje, zagotovo pri njej," nam je v smehu povedala Savina, medtem ko so ji tri ure po začetku prireditve popravljali ličila.

"Veste, kaj se mi je zdelo pomembno? Bolj ko živimo duhovno življenje, bolj je naše zemeljsko življenje polno. Na tak način zemeljsko življenje postane zelo zabavno. Danes smo skozi zelo pomembne in resne teme (jaz sem imela prej čiščenje organov čez kitajsko medicino, prižiganje hormonov itd.) obiskovalkam na tak zelo preprost in dostopen način to povedali," je dejala Savina, ki je z nejeverneži želela razčistiti predvsem eno stvar. "Vsi, ki smo tukaj, vidimo, da to ni nobena eterična prireditev, hkrati pa ti povzroči mravljince. Začneš čutiti nekaj več in mi smo veliko več kot fizično telo. Čas je, da se tega zavemo," je poudarila.

Najbogatejša Slovenka priletela naravnost z Dunaja

Ko je na vrsto prišla meditacija najbogatejše Slovenke Ize Login, je bilo v dvorani čutiti pozitivno napetost in med njeno manifestacijo je bilo tako tiho, da bi lahko slišali šivanko pasti.

Seveda se ne zgodi vsak dan, da lahko v živo poslušaš nasvete najbogatejše Slovenke in ustanoviteljice aplikacije Talking Tom. "Izo je že samo za predavanje težko dobiti. To, da je danes pokazala, kako dela, dokazala, da je vse mogoče in da ona točno na ta način vse kreira, to je pa res nekaj izjemnega. Celega Talking Toma je naredila tako, pred tem je učila manefistacije, potem pa je šla poiskat zemeljske rezultate," je razkrila Savina in dodala, da sta z Izo veliki prijateljici ter da učita tudi druga drugo.

"Zadnje leto sva zelo povezani, se pa že dlje časa občudujeva in spremljava. Zelo sem vesela, da sva druga drugi ogromno dali. Jaz ji pomagam z jogo obraza, ona pa meni s svojimi stvarmi. Pri nama gre za pravo izmenjavo ženske energije. Zdi se mi, da ženske lahko podarimo druga drugi svoje talente. Iza je kot moja čarobna vila, v meni je zbudila določene stvari in mislim, da sem tudi jaz v njej. To je tisto pravo dopolnjevanje," je navdušeno dejala strokovnjakinja za jogo obraza, ki ji Ize ni bilo treba prav dolgo prepričevati, da je prišla v Ljubljano.

In kako ji je sploh uspelo, saj je urnik najbogatejše Slovenke napolnjen do zadnje sekunde? "Izo sem poklicala in ji rekla, da imamo manj kot mesec dni časa, da organiziramo dogodek, ki se navadno začne organizirati vsaj pol leta prej. Za sabo imam tako težke tri mesece, časa nisem imela nič, ampak čutim, da moramo slovenskim ženskam nekaj dati, da se jim moramo zahvaliti. To sem rekla tudi njej in njen odgovor je bil: "Absolutno Savina, tukaj sem!" Zaradi nas je spremenila svoj urnik, saj je danes priletela z Dunaja. Rekla je: "Popolnoma se strinjam, da moramo deliti svoje blagoslove. To je nekaj tako lepega in vsekakor bom zraven!" Nato sem ji odgovorila: "Okej, Iza, če boš ti zraven, potem pa naredimo to!"

Zaročenca 'naročila' iz univerzuma

Pred nekaj dnevi je v Ljubljano priletel tudi Savinin zaročenec Giorgos in postavnega visokoraslega moodrokega Grka je bilo med množico deklet res težko spregledati. Zato so bile te še toliko bolj vesele, ko je na začetku pogumno stopil na oder.

"Giorgos je na začetku povedal tudi nekaj o minojskih ženskah. Kako so že pred pet tisoč leti Minojci bili tako uspešna kultura, ker so ženske tako zelo spoštovali. Res si je želel povedati ženskam, da smo zlate in naj se začnemo že enkrat zavedati tega," je z iskricami v očeh povedala Savina, ki je ob boku svojega moškega povsem žarela.

In prav med Savino, Giorgosom in Izo se je spletla posebna vez. "On pravi, da bere Izino energijo. Naša zgodba je zelo zanimiva, saj je Iza rekla, da sem ga zmanifestirala, napisala sem namreč 32 strani dolg seznam. To je resen seznam, ki ga občasno beremo in se smejimo, saj je smešen, vendar v dobrem smislu, ker je tako resničen!" je odločno povedala lepa dolgolaska.

Seveda me je zanimalo, o kakšnem seznamu govori. "Preden sem ga spoznala, sem napisala seznam, kaj si želim. On povsem ustreza temu seznamu. Če ga kdo vpraša, kako sva se spoznala, pravi: Savina me je naročila iz univerzuma! V seznamu med drugim piše, da mora zjutraj piti algo spirulino in da me more zvečer peljati na dobro večerjo. In ena prvih stvari, ko sva se spoznala, je bil stavek: Pa saj jaz pijem spirulino vsak dan!" je v smehu povedala Savina.

Nista obremenjeni druga z drugo

Savinina dobra prijateljica je tudi igralka Zvezdana Mlakar, s katero sta 'zakrivili' Gala zlato žensko. Zvezdana je na oder povabila ekskluzivne goste, ki so z živimi nastopi, s plesom energij, znanja, sporočil, izkušenj in moči izpovednosti navdušili obiskovalke.

S plavolaso voditeljico smo poklepetali o prijateljstvu s Savino ter o močni povezanosti. "Midve s Savino sva si zelo različni, hkrati pa druga drugo učiva. Nič nisem obremenjena s tem, da je ona mlada, pa tudi ona ni obremenjena s tem, da bi se morala nazaj držati, ker sem jaz starejša. Midve sva si namenjeni, obe sva zelo odprti, ustvarjalni. Ljubezen do življenja, iskrica ustvarjalnosti, delati nekaj novega, deliti svoje izkušnje ter povezovanje ljudi, to je tisto, kar naju združuje," je zaupala Zvezdana, ki že komaj čaka, da spet odpotuje na obisk k svoji prijateljici v Grčijo.

"Savina je doma na takem lepem gričku sredi gozdov oljk, jaz pa sem bila od nje oddaljena pol ure hoje. Vsaka je dan preživela po svoje, ob večerih pa smo se srečevali in se imeli fino. Ne morem kar priti k njej domov in 'viseti' ves mesec pri njej, kot da sem gost. Pa tudi jaz sem potrebovala svojo samoto," je še dejala Zvezdana, preden je odhitela na oder. Sicer pa je bilo na dogodku poskrbljeno tudi za dobro glasbo. Med uradnim delom sta zapeli divi Tereza Kesovija in Alenka Gotar, po 21. uri pa je vajeti v svoje roke prevzel priljubljeni pevec Samuel Lucas in več kot tisoč žensk je plesalo še dolgo v noč.

Barbara Majič