Savina Atai po nenadni poroki pokazala še poročni prstan!

Savina Atai po nenadni poroki pokazala še poročni prstan! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
12. 5. 2020

Pred kratkim je presenetila s poroko na Novi Zelandiji, zdaj pa je še razkrila, kakšna simbolika se skriva za poročnima prstanoma, ki sta si ju nadela novopečena zakonca.

Spomnimo: po tem, ko se je razšla s svojim grškim fantom Giorgosom, je najprej odjeknila novica, da se je zaročila z Američanom Garretom. Med samoizolacijo sta se pred kratkim poročila na Novi Zelandiji.

V pogovoru za revijo Ona plus je Savina Atai, ki se zdaj piše Maxwell, o svoji poroki med drugim dejala: "To je bila najlažja odločitev doslej, brez vsakršne pikice dvoma, popolnoma naravna."

Novopečena zakonca pa sta zdaj na družbenem omrežju še pokazala, kakšna sta njuna poročna prstana. Savina je ob tem zapisala: "Ogromno nama pomenita, ker je v njima toliko ljubezni in simbolike, pa časa. Istočasno bi se pa z Garrettom poročila tudi z najbolj navadnim prstanom iz papirja. (Kot poje Taylor Swift v pesmi ‘Paper Rings’, ki sva jo zavrtela med vožnjo na poroko.) Moje rdeče srce ni kamen: je kos unikatnega stekla, ki ga je naravno oblikovala voda, najden je bil na obali Nove Škotske, v Kanadi - Garrett je zbiralec naravnega morskega stekla, ko je na specializiranem sejmu v US leta nazaj našel ta kos, si je takoj rekel: Ta bo za mojo bodočo ženo."

 

Najina poročna prstana ❤️🌀 Ogromno nama pomenita, ker je v niju toliko ljubezni in simbolike, pa časa. Istočasno bi se...

Posted by Savina Atai on Friday, 8 May 2020