Savina in Giorgos sta se zaročila!

Savina Atai (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
13. 10. 2014

Mojstrica obrazne joge in nutricionistka Savina Atai je sporočila veselo novico, da se bo z svojim dolgoletnim partnerjem Giorgosom poročila.

Vest je objavila na svojem Facebook profilu, v objavi pa je razkrila, da se bo srečni dogodek zgodil decembra prihodnje leto.

"Najprej se bova poročila v Sloveniji. Nisem več 'rezervirana', moj prstanček (ki ga je Giorgos sam oblikoval) je dobil 9 diamantkov in po Kretski tradiciji sva zdaj zaročena. In zaobljubljena tudi pred 'ožjo' družino. Obožujem te korake, prav romantični so, še dva naju čakata pred 'ta veliko, ta obilno' grško poroko, zato sva se odločila, da bo najprej na vrsti slovenska.

Pa ker je Giorgos zaljubljen v Ljubljano, sploh pozimi, ko gorijo lučke ... Izbran je naslednji december. Prvič v življenju se mi čisto nikamor ne mudi, hočem užiti in vdihniti vsak trenutek, listati poročne revije, načrtovati ... In hvaležno opazovati, kako imam vsak dan večje srce, kako svojega moškega, ki je moje vesolje, vsak dan še bolj neskončno ljubim," je zapisala Savina.

Savina

Svežima zaročencema iz srca čestitamo tudi v našem uredništvu in jima želimo vse dobro na skupni poti!