Savinin Giorgos se seli v Ljubljano

Savina Atai (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
15. 10. 2013

Slovenskim ženskam je Savina Atai na novo odprla obzorja z neoperativno tehniko pomlajevanja - obrazno jogo. Zaupala nam je, kako usklajuje razmerje na daljavo s svojim nabitim urnikom.

Poletje je s svojim partnerjem Giorgosom preživela na Kreti, kjer je tokrat prekipevala od ustvarjalnosti.

"Še nikoli do zdaj nisem bila tako produktivna, a kljub obilici dela zasebnost ni trpela. Največja novost je zagotovo ta, da se je po uspešni akciji 100 dni za popolno žensko (ki se ji je pridružilo kar 32 tisoč Slovenk) začela nova, znova brezplačna, velika izobraževalna akcija, ki se imenuje S.U.P.R. - Savinina univerza popolne regeneracije. Zdaj ima prav vsak priložnost, da se učinkovito in preprosto prenovi, pomladi in si napolni baterije," je povedala Savina.

Njen Giorgos je te dni pri njej v Ljubljani, saj je tudi on učenec na S.U.P.R., in čeprav sta oba zelo zaposlena, se njuna posla idealno povezujeta.

"On ima največ dela s svojo restavracijo od maja do oktobra, takrat sem lahko jaz večino časa v Grčiji. Od oktobra do junija, ko vse dneve predavam, pa je lahko on tukaj. Zdaj sicer odhaja nazaj, še mesec dni sezone je pred njim, pa še novo trgovino odpira in treba je vse pripraviti v njegovi oljarni za novo letino olja; a se novembra potem seli v Slovenijo," nam je zaupala Savina.

Več o tem, kaj bo njen Giorgos počel v Sloveniji, in tem, katera superživila so najbolj primerna za hladnejše dni, Savina razkriva v intervjuju za revijo Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 42/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 42/2013

Story Story 42/2013, od 09. 10. 2013