Se Ana Tavčar Pirkovič res ločuje?

Vir: Nova
2. 7. 2013

Znana televizijca z nacionalke Ana Tavčar in njen mož Igor Pirkovič naj bi bila po pričevanju virov s sežansko-primorskega konca v zadnjih nekaj mesecih zelo na trnih ali po domače povedano, tik pred ločitvijo.

Kot nam je vir čisto resno razkril, naj bi si zakonca Pirkovič, ki sta se lani jeseni brez medijskega pompa poročila in se ob koncu zime razveselila prvega otročka, zdaj skočila v lase zaradi številnih televizijskih poslov, ki sta jih imela za prihodnost, a se niso izšli po njunih pričakovanjih.

Tako kot večina podjetij je tudi nacionalna televizija v hudi krizi, saj so prihodki oglaševalcev vse manjši, odpuščanja in ukinjanja televizijskih oddaj pa na dnevnem redu. Ljubezen televizijskega para, ki je na nacionalni televiziji redna tarča govoric, naj bi bila v teh poletnih dneh po besedah našega vira torej na resni preizkušnji.

Kaj pa o govoricah o morebitnem koncu njenega mladega zakona pravi akterka, Ana Tavčar? "Svoj zakon bi prej poimenovala idiličen kot v krizi. Mislim tudi, da bo trajal kar večno," nam v smehu pojasni. Vsekakor v to iskreno upamo tudi mi, ki smo bili žal že neštetokrat priča, da so se naše govorice po nekaj mesecih izkazale za resnico.

Več izveste v novi številki revije Nova, za katero je Ana spregovorila tudi o načrtih za poletje.