Se Ani Mariji Mitić obeta pevska kariera?

15. 6. 2014 | Vir: Lea
Deli
Ana Marija Mitić (foto: Pop TV)
Pop TV

Odkar se je igralka Ana Marija Mitić v šovu Znan obraz ima svoj glas prelevila v svetovno znane pevke in tudi pevce, je ugotovila, da njen talent preseže gledališke odre. Tako ni izključeno, da bo v prihodnje zaplavala tudi v glasbene vode.

Čeprav se je v šov spustila z mislijo in zavedanjem, da po poklicu ni pevka in da bo tekmovala ob boku nekaterih najboljši slovenskih vokalistov, je s svojo igro, improvizacijo in še posebej s svojim glasom presenetila marsikoga, med drugim tudi sebe.

"Šele zdaj sem spoznala, da je bil strah odveč in da lahko brez težav pariram svojim glasbenim kolegom, zato ne izključujem možnosti, da v bližnji prihodnosti posnamem kakšno skladbo. Navsezadnje, če lahko pojejo vse misice, zakaj pa ne bi še jaz?" se v smehu pošali Ana Marija, ki je prepričana, da bo petje in glasbo vključila v vse plati svojega življenja.

"Zjutraj se bom zbudila in odprla oči z mislijo na kakšno lepo melodijo, ob kuhanju in pranju perila bom zagotovo zažvrgolela kakšno vižo, bolj melodični pa bodo postali tudi moji nastopi v gledališču." Ana Marija ima namreč v načrtu glasbeni stand up, kjer bo združila komedijo, s katero se ukvarja že več kot deset let, in glasbo, s katero se je pobližje spoznala v zadnjih mesecih.

Čaka jo delovno poletje

Čeprav je bila pomlad izredno naporna zanjo, tudi poletni meseci ne bodo nič kaj bolj ležerni. Z mislimi je že v septembru, ko bo v sodelovanju s Špas Teatrom zaigrala v novi predstavi, v kateri bosta skupaj s Katarino Čas poskrbeli za novo sezono smeha. Vseeno pa se bo našlo tudi nekaj časa za uživanje ob morju.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ