Se bo Jasna Kuljaj spet vrnila na televizijo?

Se bo Jasna Kuljaj spet vrnila na televizijo? (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
2. 10. 2017

Jasna Kuljaj, ki smo jo po odhodu z nacionalke lahko spremljali na Planet TV, naj bi se jeseni vrnila na male zaslone. Po tem, ko je lani vodila oddajo Kmetija: Nov začetek, ki se je zdaj preselila na POP TV, nam je dobro obveščen vir namignil, da jo tokrat čaka projekt drugačne sorte ...

V katerem formatu oddaje jo bomo videli sicer, nam ni uspelo izvedeti, nam pa Jasna ni ne zanikala ne potrdila, da je v jeseni ne bomo ponovno videli na malih zaslonih. "Potekajo pogovori glede nekega konkretnega projekta," nam je le skrivnostno namignila Jasna.

Nekoliko bolj je bil zgovoren naš vir, ki nam je namignil, da naj bi Jasno videli v vlogi voditeljice oddaje, v kateri bodo spremljali tekmovalce v resničnostnem šovu 'The biggest loser'. Kar pa v resnici niti ne bi bilo tako zelo nemogoče. Jasna je namreč zvesta ljubiteljica aktivnega življenjskega sloga, saj lahko na njenih družabnih omrežjih opazujemo športne podvige z osebnim trenerjem Andrejem Milutinovičem, večkrat pa so jo naši bralci že opazili na Šmarni gori ali na ljubljanskem Rožniku. S svojim življenjskim slogom bi bila novim tekmovalcem tako brez dvoma v velik navdih.

Televizija ji je naravna

In čeprav nam temnolasa voditeljica ni razkrila točnih načrtov glede televizijske prihodnosti, je bila toliko bolj zgovorna o svojem odnosu do televizijskega dela. "Ustvarjanje televizije in razmišljanje o televizijskih vsebinah je moje življenje. Izmed vseh del, s katerimi sem se srečala v življenju, mi je to delo najbolj pisano na kožo oz. se prav tukaj počutim kot riba v vodi. Anarhija, nejasnosti do zadnjega hipa, reševanje zadreg in iskanje rešitev v nepredvidljivih situacijah, to je nekaj, s čimer se srečujem vse življenje, in to me, pa čeprav se sliši malce protislovno, spravlja v najmanjši možen stres. Čeprav je to delo sezonsko, moram reči, da imam tudi takrat, ko 'ni sezone', veliko dela z vodenjem prireditev, kjer je anarhije in dogovarjanja v zadnjem hipu še precej več. Zato pridno nabiram kondicijo in se pravzaprav pred kamero nimam česa bati, saj se mi za 'terenskega človeka' televizijsko okolje zdi pravzaprav spokojno. Pripravljam pa tudi gledališko stvaritev, o kateri vam bom prav tako lahko kmalu povedala kaj več. Tako da premor med televizijskimi sezonami dobro izkoristim in je pravzaprav nujen. Takrat se v miru usedem za računalnik in pišem, in res bi bil že čas, da se kaj rodi," nam je povedala in dodala, da se njena ljubezen do televizijskih projektov ni spremenila niti po tem, ko je postala mamica male Anastazije, saj je še vse projekte do zdaj spretno uskladila.

Besedilo: Kaja Milanič
Fotografije: Igor Zaplatil