Se bo Jerici Zupan vendarle izpolnila želja? Želi si z avtom po Ameriki

Nad Velikim jabolkom je bila Jerica Zupan tako zelo navdušena, da že razmišlja o vnovičnem obisku ZDA. (foto: Osebni Album) Osebni Album
Vir: Lady
20. 6. 2019

Voditeljica na Hitradiu Antena Jerica Zupan, ki vsako jutro zbuja Ljubljano skupaj z Jeanom Frbežarjem in Sebastianom Cegnarjem, si bo letošnji rojstni dan zapomnila za vse življenje.

Njen fant Timon jo je namreč presenetil s prav posebnim darilom, potovanjem v New York. Tako je prvič sedla na ogromno letalo, ki ju je poneslo čez lužo. “Polet na airbusu 380 je bil super, zelo sem se ga veselila. Ampak po devetih urah letenja vseeno komaj čakaš, da pristaneš. Me je pa presenetila okusna letalska hrana, dejansko je bila odlična,” je povedala simpatična radijka.

Nad Velikim jabolkom je bila tako zelo navdušena, da že razmišlja o vnovičnem obisku ZDA. “Z veseljem bi še šla. Prihodnje leto bi si želela na 'road trip' po Ameriki, zato sem že začela varčevati,” je zaupala 34-letnica, ki zaradi službe vsak dan vstaja ob 4.30. “Ko sem prišla domov, sem seveda imela 'jet lag', ampak sem kaj hitro morala dati to na stran, saj me je čakalo veliko dela,” je še povedala vedno nasmejana Jerica.