Še dva dneva do vroče Playboyeve zabave!

Mansion (foto: Dejan Žagar) Dejan Žagar
11. 6. 2014

V petek, 13. junija, bo srečen dan za eno od čudovitih slovenskih deklet, ki so blestele na straneh Playboya v 2013, saj bo na ta dan znano, katera bo postala Playboyevo dekle leta 2014.

Razglasitev bo potekala na vroči Playboyevi zabavi v že vsem poznanem klubu Mansion v Celju, kjer seksi dekleta plešejo v ogromnih šampanjskih kozarcih, kjer se koktejli mešajo tudi na prelepem vrtu pod zvezdami, kjer glasba izbranih didžejev odmeva vse do jutranjih ur in kjer vsekakor ne smete manjkati.

Playboyevo dekle leta 2014 bomo najprej zasuli z bogatimi darili, nato pa boste z njo lahko tudi vi nazdravili na še več seksi podvigov.

Družili pa se boste lahko tudi s člani hokejskega kluba Playboy Slavija, ki si po končani sezoni lahko končno privoščijo malce uživaškega razvajanja.

In ker je prav, da se dekleta povabi tudi na plesišče, bodo za ustrezno glasbeno spremljavo poskrbeli kar trije didžeji: DJ Ted Funke, SilverJ in večni mojster house ritmov DJ Sylvain.

Vstopnice so že v predprodaji v klubu Mansion ali na Eventimovih prodajnih mestih za samo 6 EUR, ujamete pa jih lahko tudi na dan dogodka za 10 EUR.