Še en dosežek Katarine Čas, igrala bo s Pacinom!

27. 12. 2013 | Vir: Story
Deli
Katarina Čas (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Čeprav Katarino Čas v tem trenutku v kinodvoranah lahko občudujemo v Scorsesejevem filmu Volk z Wall Streeta, se že bliža dan, ko jo bomo lahko videli blesteti v novem filmu z Alom Pacinom v glavni vlogi.

Katarina je namreč posnela nov film Imagine, v katerem igra ženo glavnega igralca, legendarnega Ala Pacina. O tem, da so se ji izpolnile najbolj nore sanje, sploh ni dvoma.

"Že od nekdaj za sveto trojico filmskega platna štejem De Nira, Pacina in Nicholsona, tako da je edina beseda, s katero lahko opišem sodelovanje z Alom Pacinom, ta, da je preprosto nadrealno. Druge besede, ki bi lahko opisala, kaj si mislim, ne najdem. Vseeno pa ob tem, ko sem ga spoznala, vanj nisem bila zvezdniško zagledana, ker je tudi on samo človek, in vesela sem, da sva se odlično ujela," pove.

Nad njo sta navdušena tako agent kot tudi njena menedžerka, ki sta ji priskrbela avdicijo za prihajajoči film.

"Kmalu po tem, ko smo posneli video kasting za film, so mi javili, da želi režiser filma z menoj prek Skypa narediti avdicijo. Zaradi tega sem bila rahlo nervozna, ampak po tem, ko sem nekajkrat odigrala sceno iz komedije, mi je uspelo nasmejati režiserja, ki je bil navdušen, in tudi sama sem imela dober občutek," pove Katarina, ki je nekaj dni po avdiciji izvedela, da je prišla med najboljše tri in da je naslednji krog avdicije skupaj z Alom Pacinom.

"Naslednji dan sem bila že v Los Angelesu in kmalu za tem sem imela avdicijo, kjer sem spoznala Ala Pacina. In zopet se mi je zgodilo to, kar se mi vedno ... Rekla sem si, tudi to bo dovolj, spoznala bom Pacina, prišla sem med najboljše tri, in že to je dovolj noro," vzhičeno prizna Katarina.

"Še zdaj ne vem, kaj se je zgodilo, a takoj, ko sem vstopila v sobo, kjer je bil Al Pacino, nisem več občutila nikakršne treme. V sobi so bili poleg Pacina še režiser, producent, kasting direktorica, asistent in producent glasbe za film. Sprva smo se malce ogrevali s sproščenim klepetom, kjer sem Pacinu razlagala, da Slovenija ni Slovakija, in ga vprašala, ali je že kdaj obiskal našo državo. Ko sem z njim odigrala sceno, sem začutila, da sem dobro opravila svoje delo in da so zadovoljni tudi oni. Pacino je rekel: 'That was great' (To je bilo super, op. a.) in mislila sem, da je samo prijazen in da hvali vsepovprek," v smehu pove.

Avdicijo je uspešno prestala in v bitki za vlogo premagala kar dve Američanki. "Film smo že posneli v celoti. Za zdaj lahko povem le, da gre za večjo vlogo in da igram zaročenko Ala Pacina, ki ima v filmu glavno moško vlogo. Gre za komedijo in vse scene, ki jih imam v filmu, so z Alom Pacinom."

O čem je Katarina klepetana s Pacinom in koga od slavnih igralcev je med snemanjem filma še spoznala, pa lahko preberete v aktualni številki revije Story.

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan

Nova Story že v prodaji

Story Story 01/2014

Story Story 01/2014, od 23. 12. 2013