Še ena znana Slovenka se je končno opogumila in pokazala svoj nenaličen obraz, res je prelepa

Še ena znana Slovenka se je končno opogumila in pokazala svoj nenaličen obraz, res je prelepa (foto: Profimedia) Profimedia
7. 10. 2022

Njena naravna lepota je tako prišla še bolj do izraza - prav tako pa tudi ljubke pege na obrazu.

Voditeljica Mojca Mavec ima svetlo polt, rdečkaste lase, pa tudi pege, ki jih je pogosto prekrivala s pudrom. No, sčasoma jih je vzljubila, saj so del nje, zdaj pa jih brez težav s ponosom pokaže.

Preberite še: Voditeljica POP TV že nekaj let ljubi tega lepega slovenskega glasbenika, a ju redko vidimo skupaj

Pred kratkim je razveselila svoje oboževalce s povsem naravnim videzom in s tem, ko je svoj obraz brez trohice šminke pokazala tudi od blizu. Ker ima občutljivo in svetlo kožo, jo vedno zaščiti pred močnim soncem, da je ne bi opeklo. Seveda posega tudi po kozmetičnih preparatih, ki nahranijo in navlažijo njeno kožo. Rezultat je naravnost osupljiv, saj je koža na njenem obrazu lepa, gladka in brez gubic - a s simpatičnimi pegicami, ki jo samo dodatno pomladijo.

Pred fotografski objektiv se je postavila v obleki, ki bi jo marsikatera modna navdušenka takoj imela v svoji omari: gre za črno oblekico z izrezom na hrbtu in s simpatičnim, modnim pikčastim vzorčkom.

Morda vas zanima: Voditeljica Kmetije Natalija Bratkovič v kopalkah: Ta napeta ritka je enostavno sanjska!

"Hello Sunday, hello no make-up day. Pikica ob pikici ...v zadnjih mesecih veliko bolj samozavestno kažem svoje pege in nenaličen obraz," je zapisala očarljiva Mojca, ki je sicer vedno zasedena s svojimi delovnimi projekti. Zato pa toliko bolj ceni vsak prosti trenutek, ki ga rada preživi s svojimi najbližjimi - pa tudi sama s seboj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)