Se je Špela Grošelj preselila k fantu?

Se je Špela Grošelj preselila k fantu? (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
18. 12. 2017

Odkar sta se odločila, da svoje zveze ne skrivata več, tudi Špela ves čas na družabnih omrežjih objavlja slike in videe, kako udobno je njeno življenje ob njenem najdražjem.

Očitno se fant dobro znajde tudi v kuhinji, ves skupni čas pa preživljata pri njem doma, v prikupno urejenem modernem stanovanju na Bledu. Seveda smo poklicali Špelo, ali je storila nov veliki korak?

"To je zasebna zadeva, zato govoric ne želim komentirati," je povedala pevka in televizijska voditeljica Špela Grošelj o govoricah, da naj bi se preselila k svojemu fantu Gregorju Kirschu. "Ko se bo v mojem življenju zgodil kakšen pomemben dogodek, ki ga bom želela deliti, vam bom zagotovo povedala," je še dodala postavna svetlolaska in razkrila, da se trenutno veseli predvsem potovanja v Azijo. Tja se odpravlja po koncu snemanja šova The Biggest Looser Slovenija in zagotovo se lahko veselimo tudi kakšne lepe in zabavne fotografije, s katerimi pevka rada obeleži svoje pobege.

Tokrat morda lahko pričakujemo, da bodo te še bolj vroče, saj za svojo postavo pridno skrbi na fitnesu pod okriljem trenerja Andreja Milutinoviča. Glede na to, da je tudi njen Gregor osebni trener, morda lahko sklepamo, da pri njej drži tisto, da ljubezni in dela ne meša ali pa njen srčni izvoljenec nad njo nima dovolj avtoritete, vsaj na fitnesu ne.

Besedilo: Tjaša Platovšek // Foto: osebni arhiv