Se je spomnite iz Sanjskega moškega? Videz Anje Širovnik je zdaj čisto drugačen, ima pa tudi novo, SUPER službo!

Anja Širovnik (foto: Foto: Pro Plus) Foto: Pro Plus
13. 10. 2021

Iz krhke svetlolaske, ki se je borila za srce sanjskega Gregorja Čeglaja, se je preobrazila v postavno in dolgolaso rjavolasko.

Zagotovo se še spomnite Anje Širovnik, nekdanje tekmovalke iz priljubljenega šova Sanjski moški, kajne? No, mladenka se ni dokončno poslovila z malih zaslonov, saj je pred kratkim razkrila, da je dobila novo karierno priložnost oziroma službo, ki ji jo marsikdo zavida.

Postavna Tanja Žagar se je takole stisnila k dvema znanima Slovencema, le kaj poreče njen Miki?

Novico je objavila na svojem Instagram profilu, kjer je sledilcem pokazala, kje dela sedaj. Zaposlena je na Planet TV, postala je njihova nova napovedovalka vremena! Vsekakor ji to iz srca privoščimo, gledalci pa so zagotovo veseli, ko jo zagledajo na malih zaslonih.

Anja je ob fotografiji, na kateri je videti fantastično, zapisala: "Mislim da se spodobi, da objavim kakšno sliko iz novega delovnega mesta. Ne morem verjeti da se jutri pričenja že 4. teden. Hvala celotni ekipi, ki vedno poskrbi za dobro vzdušje med snemanjem. Gledate nas lahko vsak dan od ponedeljka do petka ob 7.25 na @planettv Jutro na Planetu."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Širovnik (@anjasirovnik)