Se je Tamari in Deji na Kmetiji že povsem odpeljalo?

6. 11. 2017
Deli
Se je Tamari in Deji na Kmetiji že povsem odpeljalo? (foto: Pop tv)
Pop tv

Na najbolj slavni kmetiji v Sloveniji medosebnim zdraham ni videti konca. Trenutno sta v igri dva tabora. Damjanova horda, ki sotekmovalce zmerja s hinavci in se skrajno neprijetno vede, in njihova maloštevilna opozicija, ki pa se glede na okoliščine neverjetno dobro drži.

Strasti so se občasno tudi nevarno razplamtele potem, ko je postalo jasno, da je kot prvi dvobojevalec nomiran Damjan. Psovke in žaljivke, ki smo jih gledalci morali poslušati v nedogled, dajejo slutiti, da so se vsi po vrsti povsem spozabili, da se vse skupaj dogaja pred kamerami (in torej celo Slovenija), izolacija pa je več kot očitno tudi naredila svoje.

Sramotenju pa še kar ni bilo videti konca. Tamara in Deja sta si izmislili celo nekakšen 'gledališki' izziv z nadvse bizarnim scenarijem, v katerem sta za vsakogar našli podcenjujočo vlogo.

Tamara je s pomočjo lasulje postala tudi rjavolasa Simona, Deja pa se je prelevila v blondinko Suzano. Dejali sta, da bosta »odštekani« napovedovalki. A ob videnem smo se gledalci spraševali, kaj po njuno je definicija odštekanosti. Je to neumno smejanje, cepetanje, hrkanje in še kaj bi se našlo? Komentarji na forumih so bili jasni. Njuno vedenje bi kaj 'lahko služilo kot učno gradivo pri klinični psihologiji za merjenje in posledično ocenjevanje odklonov od normalnih vedenjskih procesov', kot je na enem od forumov slikovito zapisal nek gledalec.

Katjina izjava, da sta »čisto nore«, pa bi morda še najbolje opisala njuno vedenje. Dekleti skratka bodisi odlično igrata ali jim vsem skupaj lahko le še 'bog pomaga, ker stroka jim ne more več!'

Novo na Metroplay: "Brez trdega dela in discipline ni vrhunskih rezultatov!" | Janja Garnbret