Se Jurij Zrnec in Lado Bizovičar vračata na televizijo?

Jurij Zrnec in Lado Bizovičar (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Lea
21. 6. 2014

Priljubljena igralca in voditelja Jurij Zrnec in Lado Bizovičar očitno pripravljata nekaj novega, velikega in pompoznega. Vedno skrivnostna zvezdnika naj bi se, vsaj sodeč po čedalje glasnejših govoricah, vneto pripravljala na veliko vrnitev na male zaslone.

Ž e nekaj tednov se v gledaliških krogih govori, da naj bi Lado Bizovičar in Jurij Zrnec, ki sta pred leti na Pop TV podirala rekorde gledanosti z oddajo As ti tut not padu?!, pripravljala novo oddajo, s katero naj bi se jeseni vrnila na televizijo.

Tisti, ki še posebno pozorno spremljajo sceno, lahko samo ugibajo, ali se bosta dva največja slovenska estradnika z oddajo pojavila prav na Pop TV-ju, kar je tudi razlog za njuno pojavljanje zadnje čase.

"Lado je bil gost žirant v oddaji Znan obraz ima svoj glas, bil je tudi zadnji gost v pravkar iztekli oddaji Jebella cesta s Klemenom Slakonjo, kar je veliko znamenje, da se obeta nekakšno sodelovanje s komercialno televizijo. Poleg tega bosta Vid Valič in Peter Poles spet vodila novo sezono oddaje Slovenija ima talent, kar pomeni, da bo sobotni termin verjetno pripadel Juriju in Ladu," je odločno komentiral naš vir, ki spremlja vse spremembe na slovenskih televizijah.

Priporočamo