Se Natalija Verboten boji staranja?

Se Natalija Verboten boji staranja? (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
24. 10. 2018

Natalija Verboten ni ena izmed predstavnic nežnejšega spola, ki bi skrivale svoja leta. 

Simpatična pevka ponosno pove, da šteje 41 pomladi, ki pa ji jih kljub dvema nadobudnima sinovoma in hitremu vsakdanjiku ne bi pripisali. Kot marsikatera ženska veliko pozornosti in časa nameni svojemu videzu, tudi zaradi narave dela in vseh oči oboževalcev, katerih oči so uprte vanjo na vsakem nastopu. Zato je že dve leti ambasadorka naravne kozmetike Lux-Factor, s katero so posneli novo kampanjo s sloganom Še vedno jaz, ampak boljša.

Natalija se zaveda, da je staranje naraven proces, ki ga ni mogoče ustaviti, vendar pravi, da to še ne pomeni, da se ga ne da upočasniti in izbrisati nadležne gubice.

''Danes si svoje lepotne rutine ne morem več predstavljati brez naravnih izdelkov Lux-Factor, ki sem jim zvesta že več kot dve leti. Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki je tudi odlična podlaga za make up, poskrbi za svež in sijoč videz moje kože. Kot mama dveh otrok in zaposlena ženska sem pogosto utrujena, a zahvaljujoč kremi to bolje skrijem in sem tudi na odru bolj samozavestna,'' pove Natalija in izda še eno skrivnost.

''Zaradi narave dela veliko pozornosti posvečam svojemu videzu in pri tem mi več kot pomaga tudi serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, s katerim sem vsaj za 30 % podaljšala svoje naravne trepalnice. Za televizijske nastope včasih uporabim še umetne trepalnice, a serum poskrbi, da se ob tem moje naravne ne poškodujejo.''

Besedilo: A. P. K. // Fotografiji: osebni arhiv