Se še spomnite Jinny Ribič? Zdaj ji ni nič kaj prijetno, lepotica ne skriva, da jo je to res bolelo!

Jinny Ribič (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
8. 2. 2023

Nekdanji misici, postavni temnolaski, trenutno ni nič lahko, kot je sama razkrila na svojem Facebook profilu.

Ah, žal se je tudi pri Jinny Ribič rek, da nesreča nikoli ne počiva, izkazal za resničnega. Kot je pokazala sama, je trenutno prikovana za bolniško posteljo, saj ima poškodovano nogo. To je res nekaj zelo neprijetnega in zagotovo zdaj nihče ne bi bil v njeni koži.

Preberite še: Zagotovo se še spomnite atraktivne novinarke Urške Pirš. Zdaj počne TO in nadvse uživa v vsakem trenutku!

"In kaj se je zgodilo? To je zapisala: Pa je šla križna vez. Mislim, da smučali več ne bomo." Njeni spletni sledilci so ji namenili veliko lepih besed in ji zaželeli čim prejšnje okrevanje. Dobrim željam se pridružujemo tudi v našem uredništvu.

A jasno je, da je kljub poškodbi Jinny večna optimistka, o čemer zagotovo dovolj zgovorno priča spodnji prizor. Čeprav je v bolniški postelji, je zmogla toliko energije, da se je nasmehnila, naredila selfija in se svojim sledilcem iskreno zahvalila za podporo.

Ob tem ne moremo mimo dejstva, da je tudi takrat, ko se oglasi iz bolniške postelje, zelo simpatična in prisrčna. Za nekaj časa se bo očitno morala posloviti od belih strmin, a zagotovo bo s svojo pozitivno naravnanostjo tudi sama pospešila okrevanje.