Se še spomnite, kako je bila na začetku kariere videti Rebeka Dremelj, presenečeni boste

Se še spomnite, kako je bila na začetku kariere videti Rebeka Dremelj, presenečeni boste (foto: Instagram) Instagram
24. 8. 2020

Rebeko Dremelj je širša javnost spoznala leta 2001, ko je osvojila naslov Miss Slovenije in kasneje začela svojo uspešno poslovno pot.

Številne slovenske misice so prišle in šle, številnih se dan danes verjetno niti ne spomnite več in v javnosti niso pustile preveč velikega vtisa.

A kaj takega se prav gotovo ne more reči za ambiciozno Rebeko Dremelj, ki je Miss Slovenija postala leta 2001, svoj naslov in medijsko prepoznavnost pa je znala še kako dobro unovčiti.

Na medijski sceni vztraja že dolgih 19 let in zdi se, da je uspešnejša kot kdajkoli prej. Nedavno je praznovala tudi svoj 40. rojstni dan, ko je potarnala, da se ji že malo nabirajo "šlaufki" okoli trebuha, a treba je priznati, da je tudi dan danes videti noro mladostna in da bi se še vedno lahko sprehajala po modnih pistah.

Danes je Rebeka srečno poročena in ima dve prekrasni mali princeski, ki ju medijem ne želi kaj preveč izpostavljati. V Brežicah si je zgradila sanjsko hiško in videti je, da živi družinsko in ljubezensko pravljico.

Priporočamo