Se še spomnite, kako je Denis Porčič v šovu Zvezde plešejo osvajal plesne korake?

Denis Porčić - Chorchyp (foto: Goran Antley) Goran Antley
5. 4. 2018

Denis Porčič je v lanski sezoni šova Zvezde plešejo navduševal s svojim plesnim znanjem. Še bolj kot plesno znanje, pa je njegove oboževalce zanimalo, kaj se plete med njim in lepo plesno učiteljico Martino Plohl. Od njunih nastopov je minilo že leto dni, Denis pa se še vedno rad spominja plesnih treningov.

Denis Porčič je v prvi sezoni šova Zvezde plešejo pokazal, da se pod goro mišic skriva odličen plesalec, s svojo plesno učiteljico Martino Plohl pa je prišel vse do velikega finala, kjer je moral na koncu plesni globus prepustiti Dejanu Vunjaku in Tadeji Pavlič.

Kljub vsem napornim treningom, ki jih je Denis opravil in kljub vsem bolečinam, ki jih je imel zaradi treningov, pa se tistih časov še vedno rad spominja. "Eno leto nazaj sem pa takole plesal," je zapisal na svojem Facebook profilu.

V lanski sezoni šova se je ves čas šušljalo, da so med njima preskočile iskrice, saj sta se odlično ujela tudi izven plesnih parketov, oboževalci pa so komaj čakali, da sta z njimi delila številne vragolije, ki so se jima zgodile med treningi.