Se še spomnite lepe Ane iz TV Dober dan? Tako je Ana pri 46 letih videti na plaži, osupli boste

Se še spomnite lepe Ane iz TV Dober dan? Tako je Ana pri 46 letih videti na plaži, osupli boste (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
13. 8. 2020

Igraka Tjaša Železnik je nekoč navduševala v seriji TV Dober dan, danes pa je ponosna mamica in cenjena gledališka igralka, ki je še vedno videti neverjetno mladostna.

Igralka Tjaša Železnik je nekdaj širno Slovenija navduševala v seriji TV Dober dan, ki je bila v tistih časih izjemno popularna. V njej je igrala vlogo Ane Banane, ambiciozne mlade novinarke, ob njej pa je zaigral tudi Samo Kralj, ki mu je bila mlada novinarka Ana še kako všeč.

No, od takrat je minilo že mnogo let, igralka Tjaša Železnik pa je medtem postala mamica male princeske in je danes cenjena gledališka igralka. Vse do dan danes pa se ni kaj veliko spremenila. Ko je nedavno s hčerko počitnikovala v Vignju, je pokazala, da je še vedno prava lepotica, ki sploh ne rabi ličil in je na plaži videti kot prava morska vila. Vsekakor ji leta dobro denejo in vse kaže, da ima Tjaša zares odlične gene.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jaz. #namorju

A post shared by tjaša železnik (@tjasanatalija) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s make a wish 😎 📸 #littlem #bdgirl #gettingolder #46

A post shared by tjaša železnik (@tjasanatalija) on