Se še spomnite lepe voditeljice Blažke Müller? Tako je videti danes, presenečeni boste

Blažka Müller Pograjc na premieri Betontanca. Razočaranja si sledijo iz tedna v teden. Tokrat je za nami modno bolj klavrn teden in med poplavo identičnih deklin in pobalinov sem se tokrat želela malce oddaljiti od tipične slovenske oprave. Edina, ki se ni oblekla v fluro peplum obleko ali oprijete barvne hlače, je bila Blažka, hvala bogu! Gre seveda za nadaljevanje v njenem slogu, ki je že od nekdaj dokaj 'boho', z razliko, da je tokrat le dobil svoj čas in prostor. Zelo lepa kombinacija barv, potiskov, rjavo-zlatih usnjenih dodatkov, zasoljena z vintage torbico in džins jakno. Ljubko, ni kaj!  (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
6. 6. 2020

Priljubljena voditeljica Blažka Müller je tudi dan danes prava lepotica, ki jo na malih zaslonih že močno pogrešamo.

Blažke Müller se spominjamo po vodenju oddaj Periskop in Orion na nacionalni televiziji, v katerih je seveda blestela, tudi sicer pa je veljala za eno izmed najbolj priljubljenih voditeljic, ki ji uredniki prav gotovo niso dali dovolj priložnosti.

Danes je obrnila nov list, po poročanju Slovenskih novic se je v začetku leta ločila od režiserja Matjaža Pograjca, s katerim sta bila skupaj vse od njenega šestnajstega leta.

A videti je, da življenje pogumno zajema z veliko žlico. Nedavno sta z igralko Nino Ivanič slavili nakup Blažkinega novega avtomobila in številni so bili osupli, saj je nekdanja voditeljica še vedno videti na las enaka in vsem se je zdelo, kot da se je čas za njo že davno ustavil. Še vedno je neverjetno mladostna in postavna, prav takšna kot nekoč.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jagode in čokolada, pa veselje ob nakupu novega avta. Bravo Blažka!!! #frendship #newcar #celebrate #selfie #goodvibes #goodlife #summer #hapiness #smile #

A post shared by Nina Ivanič (@ivanic.nina) on