Se še spomnite lepe voditeljice Blažke Müller? Tako lepo stanovanje ima danes, zavidali ji boste

Se še spomnite lepe voditeljice Blažke Müller? Tako lepo stanovanje ima danes, zavidali ji boste (foto: Črt Majcen) Črt Majcen
28. 9. 2020

Nekdanja voditeljica Blažka Müller že vse svoje življenje živi v ljubljanski Šiški, kjer ima zares lepo stanovanje.

Blažka Müller je ena tistih voditeljic, ki je vedno znala pobožati s svojim žametnim glasom in prelestno podobo, s katero je naravnost navduševala.

Danes je ne vidimo več prav pogosto na televizijskih ekranih, a njena podoba se v vseh teh letih ni nič kaj veliko spremenila. Zdaj je predavateljica na Filozofski fakulteti in uspešna prevajalka, ki stanuje v ljubkem in sončnem stanovanju v ljubljanski Šiški, kjer ima pravo malo oazo miru in pozitivne energije.

Nedavno je odprla vrata svojega doma in pokazala svoje ljubko mansardno stanovanje, v katerega se boste v hipu zaljubili. Stare omare in divan kakršnega smo občudovali pri svojih babicah še kako lepo popestrijo njen dom, očarala pa vas bo tudi njena ljubka delovna soba, do katere vodijo lesene stopnice in od koder se razteza čudovit pogled na Ljubljano. Za še več pa pokukajte v spodnji video, kjer vas bo Blažka sama popeljala skozi svoje malo kraljestvo.

Priporočamo