Se še spomnite lepe voditeljice Ivane Šundov? Tako je videti danes, presenečeni boste

Ivana Šundov Hojan (foto: Alpe) Alpe
19. 6. 2020

Voditeljica Ivana Šundov je bila nekoč izjemno priljubljen obraz nacionalne televizije, nato jo je ljubezen odpeljala v Zagreb, kjer še danes živi in ustvarja, njena lepota pa se zdi večna. 

Ivana Šundov je nekoč kraljevala na nacionalni televiziji, številni so ob pogledu na njo celo pomislili, da smo dobili naslednico legendarne voditeljice Miše Molk. Kasnejo jo je ljubezen odpeljala v Zagreb, kjer še danes živi in ustvarja. 

Danes ločena Ivana Šundov v hrvaški prestolnici vzgaja dve najstniški hčerki Niko in Zaro in živi mirno družinsko življenje. Njuni hčerki sta pravi lepotici, ki sta zelo podobni svoji mladostni mami, ki je še vedno vedno osupljivo lepa.

Ivana bolj redko objavlja na svojem Instagramu, a že bežen pogled na njene objave daje vedeti, da voditeljica še vedno ostaja natanko takšna, kot se je spominjamo z malih zaslonov. Videti je izjemno mladostna in verjetno jih ni malo, ki bi si jo znova želeli videti med vodenjem kakšne od razvedrilnih oddaj, saj je bila v tej vlogi naravnost odlična.

Priporočamo